ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ - Garatzias Oriental Carpets | Χαλιά χειροποίητα & μηχανής, Ριχτάρια

Πίσω στη αρχική σελίδα Γκαράτζιας - Oriental Carpets
Προϊόντα:
Aξία Προϊόντων:
2351 076 125 - Τηλεφωνική εξυπηρέτηση - Χαλιά Γκαράτζιας
Το καλάθι μου
Δείτε το καλάθι αγορών
Δείτε πληροφορίες  & τους όρους χρήσης
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Χαλιά & είδη Δαπέδου Γκαράτζιας Oriental Carpets
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ
Η επιχείρηση "Γκαράτζιας ORIENTAL CARPETS" ξεκίνησε το 1975 από τον Φάνη Γκαράτζια και δραστηριοποιήθηκε στην εμπορία ειδών δαπέδου διανύοντας αρκετά χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας και αξιοθαύμαστης πορείας.

Από το 1994, με την είσοδο του Γιώργου Γκαράτζια, η επιχείρηση εδρεύει στην οδό Ζαλόγγου 24 ενώ από το 2002 οι εγκατάστάσεις της επιχείρησης επεκτείνονται σε ιδιόκτητο χώρο που βρίσκεται στην οδό Ζαλόγγου 26.

Η επιχείρηση με το διακριτικό τίτλο "Γκαράτζιας ORIENTAL CARPETS" δραστηριοποείται πλέον στην εμπορία χαλιών χειροποίητων και μηχανής τόσο σε κλασσικές γραμμές όσο και σε μοντέρνες γραμμές.

Στα χαλιά μηχανής υπάρχουν συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής και διακίνησης χαλιών, brandname, τύπου "ΠΕΡΣΙΚΑ", "RAGOLLE", "ΑΝΑΤΟΛΙΑ", "ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ", και πολλά αλλά.

Οι μεγαλύτεροι οίκοι του εξωτερικού αποτελούν συνεργάτες της "Γκαράτζιας ORIENTAL CARPETS" τόσο σε χαλιά μηχανής όσο και στα χειροποίητα.

Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να βρείτε στην επιχείρηση "Γκαράτζιας ORIENTAL CARPETS", το χαλί που επιθυμείτε σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας ακόμα και αν αυτό δεν βρίσκεται μέσα στο συγκεκριμένο διαδικτυακό τόπο.

Οι λάτρεις του χειροποίητου χαλιού μπορούν να επιλέξουν μέσα από μια τεράστια συλλογή η οποια χαρακτηρίζεται από ποικιλία χρωμάτων, σχεδίων και πολύ περισσότερο από πολλάπλές επιλογές προέλευσης όπως είναι από την Περσία, το Πακιστάν, το Αφγανιστάν, την Ινδιά και την Κίνα.

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να αναφερθεί ότι η επιχείρηση "Γκαράτζιας ORIENTAL CARPETS" παρέχει και μεγάλη ποικιλία από χαλιά και μοκέτες σε επιθυμητές διαστάσεις και πλαστικά δάπεδα.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι με την επιχείρηση "Γκαράτζιας ORIENTAL CARPETS" έχετε τη δυνατότητα να ομορφύνετε ακόμα περισσότερο το χώρο σας με ριχτάρια, διακοσμητικά, μαξιλάρια, ταπετσαρίες τοίχου, είδη καθαρισμού χαλιών και είδη σκίασης (ρόλλερ, ρολοκουρτίνες, και πάνελ) που προσαρμόζονται ιδανικά στις απαιτήσεις του σύγχρονου σπιτιού.

Το όνομα "Γκαράτζιας ORIENTAL CARPETS" ταυτίζεται μετά από μια μακροχρόνια πορεία με την ποιότητα, την αξιοπιστία και τη συνέπεια και γι' αυτό αποτελεί σταθερή και σίγουρη...

Επιλογή ζωής και αξίας!  

Ζαλόγγου 24-26, 60133 Κατερίνη, Ελλάδα | Τηλ.: 23510 76125 | e-mail: info@garatzias.gr
Εγγραφείτε στα newsletters
Γκαράτζιας Oriental Carpets στο Facebook
Ζαλόγγου 24 - 26, Κατερίνη, 60133
Τηλ.: 23510 76125 | Email: info@garatzias.gr
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού